Jag är legitimerad psykoterapeut och arbetar med psykodynamisk psykoterapi, även med kognitiva inslag. Min mottagning ligger centralt i Malmö. Välkommen!

Pilka Herner - psykoterapeut

Mina böcker

Samtal pågår av Pilka Herner

Samtal pågår

Karins enkla målning av en ensam solros på en öde skuggig plats går bortom alla ord av försvar och förnekande. Hon får kontakt med känslorna av de sexuella övergrepp hon utsattes för som barn.

I romanen Samtal pågår får vi följa med Karin in i terapirummet. Under samtal med terapeuten Ingrid får vi också möta pensionären Bengt med klimatångest, Elena med utmattningssyndrom och Magnus som har ett självmordsförsök bakom sig.

För att bättre förstå och stödja klienternas kamp lyssnar Ingrid på egna känslor och minnen som väcks genom klienternas berättelser.

Läsaren får samtidigt följa hur Ingrid brottas med egna tillkortakommanden och trassliga relationer.

/Anna Holmgren, journalist och psykolog

 

Mellan stolarna

Är du nyfiken på vad som pågår i människans inre och i en terapi? I romanen "Mellan stolarna" får du chansen att följa tre personers brottning med personliga problem i terapisituationer.

Pilka Herner har lyckats med konststycket att få läsaren så fångad av hur det ska gå för Agneta, Magnus och Stina, att det är svårt att lägga ifrån sig boken. Även terapeuten Ingrids komplicerade privatliv vävs samman med klienternas berättelser. Du får vara med i "rummet" och får en bild av vad som verkligen händer i den mystiska terapisituationen.

/ Marta Cullberg, psykoterapeut och författare

 

Är du intresserad av att köpa någon av böckerna? De finns i nätbokhandeln eller mejla pilka@telia.com.© Pilka Herner, legitimerad psykoterapeut | Rörsjögatan 26 (A), våning 2, Malmö | E-post pilka@telia.com | Telefon 0708 - 73 23 83 | Kontaktsida